Oblíbené příspěvky

pátek 6. dubna 2007

Jogurtová dieta? Hubněte s chutí!

Podle zahraničních zjištění, která potvrdily i čeští odborníci, je k hubnutí vynikající dostatek mléčných výrobků, zejména jogurtů a kysaného mléka. Strava s vysokým obsahem vápníku (kalcia) brání zvětšování tukových buněk, a tím i nabírání na váze. Člověku, který se nepřejídá a přitom jeho jídelníček obsahuje hodně vápníku, se naopak zpomaluje metabolismus. Organismus si méně energie ukládá do tukových zásob a více jí naopak vydává ve formě tepla. Takový stav totiž vnímá jako dostatek jídla. Nejvíce vápníku je v mléku a mléčných výrobcích, dále v olejnatých semenech a v zelené listové zelenině. Dalším skvělým tipem pro úspěšné hubnutí je tak zvýšená konzumace právě těchto pochutin!

Žádné komentáře:

Okomentovat