Pro přehled všech čtenářů budeme uvádět energetické hodnoty potravin, které najdeme. Většinou jsou tyto údaje k vyčtení i na obalech. Mnoho lidí, kteří chtějí zhubnout, je podceňuje, ale to je chyba. Začněme zeleninou, číslo vyjadřuje vždy hodnotu KJ pro 100 g:
Brokolice - 138
Brukev - 134
Kapusta hlávková - 176
Kapusta růžičková - 214
Květák - 121
Zelí bílé hlávkové - 121
Zelí červené hlávkové - 134
Celer, bulva - 205
Černý kořen - 264
Červená řepa - 201
Mrkev - 188
Křen - 440
Pastinák - 226
Petržel, kořen - 264
Ředkev - 90
Ředkvička - 84
Tuřín - 101
Vodnice - 98
Celer řapíkatý - 137
Čekanka salátová - 92
Mangold listy - 59
Pekingské zelí - 51
Polníček - 68
Reveň - 84
Špenát - 137
Salát hlávkový - 75
Salát římský - 65
Salát ledový - 53
Šterbák - 155
Řeřicha zahradní - 56
Listy smetanky - 218
Potočnice - 94
Celer nať - 197
Petržel nať - 243
Fazolka - lusky - 163
Hrášek - 316
Lilek - 163
Meloun cukrový - 117
Meloun vodní - 110
Okurka salátová - 67
Okurka nakládačka - 49
Paprika červená - 121
Paprika zelená - 65
Rajčata - 103
Tykev velkoplodá - 167
Tykev kabačky - 55
Tykev špagetová - 111
Cuketa - 77
Patizony - 209
Cibule suchá - 201
Cibule čerstvá - 138
Cibule šalotka - 86
Česnek - 452
Pažitka - 214
Pór - 193
Chřest - 91
Kukuřice cukrová - 444
Kopr - 163
Fenykl - 114
Artyčoky - 167
Topinambury - 334
Okra - 130
Brambory ranné - 297
Brambory zimní - 331
Výhonky mungo - 96
Výhonky bambusové - 71
Výhonky sojové - 209
Stránka plná rad jak co nejrychleji zhubnout. Informace o hubnutí břicha, boků, zadku, obličeje, stehen a dalších problémových partií.
Oblíbené příspěvky
-
Rýže je lehká a snadno stravitelná potravina a obsahuje důležité minerály a vitamíny, takže se skvěle hodí i pro hubnutí. Rýžová dieta dokon...
-
K slavnému indexu se vraťme ještě naposled. V přehledném grafu si lze jednoduše zjistit, jak na tom jste.
-
S rychlostí hubnutí a ztrácení nabytých kil to nelze přehánět. Rychlé hubnutí je totiž mimořádně rizikové! Dosti záleží na velikosti nadváhy...
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat