Stránka plná rad jak co nejrychleji zhubnout. Informace o hubnutí břicha, boků, zadku, obličeje, stehen a dalších problémových partií.
Oblíbené příspěvky
-
Rýže je lehká a snadno stravitelná potravina a obsahuje důležité minerály a vitamíny, takže se skvěle hodí i pro hubnutí. Rýžová dieta dokon...
-
Drsný šéf Zdeněk Pohlreich pořádně zhubl. Musel - po pár schodech sotva lapal po dechu a boty si už raději obouval vsedě. Během tří měsíců p...
-
K oblíbeným léčivým prostředkům patří už po mnoho století med. Známý řecký lékař Hippokrates (460-377 p.n.l.) jej dokonce považoval za všelé...
úterý 17. července 2007
Zbytky nedojídejte
Na stole po večeři zůstane pár hranolek a kus masa. Co s tím, ptá se skoro vždy poctivá hospodyně. Vyhodit takové jídlo je škoda, avšak sníst ho znamená další kalorie navíc. Většina poctivých „dojídaček“ volí obvykle druhou možnost a zbytečně tak nekontrolovatelně jí. A to je samozřejmě špatně! Jaké jsou tedy naše rady pro dobrou hospodyni? Zbytky zabalte a zmrazte. Snažte se vařit ideální porce, s možností si přidat. Časem se to jistě naučíte. Pak by jídlo nemělo zbytečně zůstávat nesnědené a zatěžovat vás. Cesta k zhubnutí je pak opět otevřenější…
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat