Oblíbené příspěvky

středa 1. října 2008

Jak zhubnout břicho?

Podobně se ptá mnoho lidí, kteří nejsou spokojeni se svou postavou a zvláště pak s jednou z nejnápadnějších partií – břichem. Pupek, bachor, pivní mozol nebo třeba bierbauch, takto někteří nazývají své přerostlé panděro. Co tedy s ním?

Naše první rada opět míří ke změně životního stylu. Již jsme publikovali mnoho článků, které se zabývají zdravým životním stylem, zlepšením stravy a způsobu života. Stačí je vyhledat na našem serveru. V krátkosti je rada jasná – zdravěji jíst a dostatečně se hýbat. Zvyšte výdej energie a změňte stravovací návyky!

Při hubnutí břicha jsou vhodné také speciální cviky na posílení břišních svalů. Nejlepší je zajít do fitness centra a poradit se přímo s odborníkem. Každé tělo se totiž v něčem liší a vyžaduje individuální přístup. Osobní trenér vám připraví cviky přesně na míru. Obvykle zabírají leh-sedy, ležení na zádech a pohybování nohama jako při jízdě na kole či cviky s míčem. Doporučit lze také cvičení z portálu Dáma.cz - Efektivní trénink pro ploché břicho, kde naleznete i názorné obrázky. Skutečně ale doporučujeme vyhledat erudovaného odborníka. Avšak začít musíte u sebe – touhou a správnou motivací!  




TAK TAKHLE NE

7 komentářů:

  1. prosím vás máte tady někde jídelníček který bych si mohla vytisknout???protože já neustále přibírám asi 1 kg a nevím jak se toho mám sbavim predem deji moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Dobry den?Prosim vas nemate jidelnicek nejaky.Porad jen jim ale chci se z toho zbavit predem dekuju napiste na Lucykratka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Dobry den...chtela jsem se zeptat snazim se jist zdrave cvicit a porad nemuzu zhubnout naopak pribiram cim to je??dekuji

    OdpovědětVymazat
  4. hehe ta fotka, to je presny (bohuzel) VRR

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, potrebovala bych poradit, mám trochu spicky, takže ne uplne ploche bricho, to me zas tak netrapi, nemam vytvarovanej pas, potrebovala bych radu, jak by se to dalo spravit ( mám i široké pánve)

    OdpovědětVymazat
  6. Dobry den. Chtěla bych zhubnout břicho dne jsem v nem přibrala. Muze te mi poradit nejaky jidelníček a i nejake cvičeni.?? dekuji moc

    muj imejl je zelvicka.c@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Pre tých ktorý hladajú nejaké cviky na brucho môžete pozrieť sem: http://cvicenie.eu/cviky-na-brucho

    OdpovědětVymazat