Oblíbené příspěvky

neděle 19. října 2008

Kde začít na podzim sportovat?

Pokud pravidelně čtete naše stránky, jistě víte, že při hubnutí nestačí sedět u počítače. Je nutné se aktivně zapojit, sportovat a spalovat kalorie. S přicházející zimou se vám možná nechce chodit ven. Proč tedy nezkusit sporty v hale nebo ve specializovaných centrech?

Právě pro vás byly spuštěny internetové stránky KdeSportovat.cz, které vyhledávají sportcentra v celé České republice. V současné době je v databázi webu už přes 700 sportovišť, jež nabízejí více než 50 sportovních aktivit jako jsou míčové sporty, tance, cvičení, bojová umění, plavání, nebo saunování.

Můžete tak vyrazit prozkoumat nová centra, kde se cvičí například aerobic, pilates, nebo jóga. Jestli už vás ale nebaví běžné sportovní kurzy, proč nezkusit třeba brazilské bojové umění s tanečními prvky capoieru, nebo bikram jógu, která se cvičí v místnosti vyhřáté na 40 °C? Při všech sportech se určitě pořádně zapotíte a spálíte mnoho tuků.

Když náhodou na tomto webu nenajdete svoje oblíbené sportcentrum, můžete ho jednoduše přidat a dát o něm vědět i ostatním. Neváhejte a vypravte se za sportem. Pro hubnutí je pohyb nezbytný!.

Žádné komentáře:

Okomentovat