Oblíbené příspěvky

pondělí 11. srpna 2008

Renata Langmannová: Základem je pohyb a dobrá strava!

Známá misska Renata Langmannova je v současnosti jednou z nejpopulárnějších českých modelek. Její postava je totiž prakticky bezchybná. Díky způsobu, jakým své tělo vylepšíla, může být vzorem návštěvníkům těchto stránek.

Renata v rozhovoru pro časopis Jackie, který se objevil též na serveru Super.cz, přiznala, že zhubla hlavně díky změně životního stylu, jak doporučujeme i na našem webu.

O sportu řekla: „Před necelými třemi měsíci jsem začala hodně cvičit, hlavně běhám. Nejdřív to bylo denně, ale to už se teď s mým časovým harmonogramem nedá pevně dodržet. Když mám ale čas, tak jdu.“ Modelka pak dále dodala ke stravě: „Ráno většinou snídám jogurt s müsli, k tomu si dám cereální rohlík. Ráno je totiž důležité se dobře najíst. Můžete sníst cokoliv, protože organismus je dobře nastartovaný a nejlíp spaluje. V poledne si dám maso se zeleninou. Potom jím různé ovoce a zeleninu. A večer mám třeba zase cereální rohlík se šunkou nebo se sýrem.“ Renata tak potvrzuje naše základní rady – více se hýbat, poctivě snídat a večer již nemlsat. Vezměte si z ní příklad!

Žádné komentáře:

Okomentovat