Oblíbené příspěvky

čtvrtek 29. srpna 2013

Jak zhubnul Jaromír Jágr?

Svou váhu si musí hlídat nejen obyčejní lidé, ale i vrcholoví sportovci. Obě skupiny se mohou při hubnutí inspirovat – vzorem nám běžným smrtelníkům pak může být třeba Jaromír Jágr, který je asi nejlepším hokejistou české historie. Ten přes léto zhubnul díky úpravě jídelníčku a potvrdil, že jídlo je společně s dostatkem pohybu pro hubnutí zásadní.

„Zjistil jsem, že změna stravy funguje. Kdo chce zhubnout pět šest kilo během chvíle, stačí trochu změnit stravu. Víc salátů, rýže, ryb, málo masa a sladkého,“ nabízí svůj recept na Facebooku slavný hokejista. Vzápětí pak ale doplňuje, že se bez svých kil necítil dobře. „Ale já s tím končím. Přeci jenom jsem kluk ze statku, který vyrůstal na masu, prejtu a jitrnicích:) A teď, když to tělo nedostávalo, začal jsem se cítit jako ryba bez vody!:) Sice hubenější, ale také fyzicky slabší...“

Ano, i toto může zhubnutí způsobit – každý člověk je totiž unikátní a obecné recepty a rady, kolik má vážit, mu nemusí sedět. Poslouchejte tak své tělo a v případě potřeby se obraťte na odborníka!